Zeewaternieuws eindigt voortijdig

Trouwe lezers zagen het misschien wel aankomen, maar Zeewaternieuws stopt er mee. De laatste maanden bleef het redactionele werk liggen. We nemen deze beslissing dan ook met spijt in het hart.

Beste lezers,

Na twee jaar, en zeven maanden gaat Zeewaternieuws op rust. De laatste maanden was het onmogelijk om ons 100% in te zetten voor de website. Persoonlijke verplichtingen kwamen in de weg van een goed beheer van de website. Hoewel Zeewaternieuws altijd probeerde om dagelijks een bericht te posten, lukte dit de laatste tijd nauwelijks. In de maanden juni, en augustus bleven we steken op 18, en 15 berichten. Dit is onvoldoende.

U als lezer verdient meer. Maar momenteel kunnen we het u niet geven. We trekken er dan ook de stekker uit.

Toch hopen we dat we in de toekomst een herstart kunnen maken. Daarom zal Zeewaternieuws.be blijven bestaan, net als de Facebook pagina. Er zullen evenwel geen berichten meer gepost worden, maar wie weet, misschien kunnen we in de toekomst een Zeewaternieuws 2.0 aankondigen!

Tenslotte willen we u allemaal bedanken voor de steun, en het lezen van onze artikels. Maar liefst 682 artikels zijn verschenen. Op het hoogtepunt in december 2015 verwelkomden we 1246 bezoekers. Over de laatste maanden zakte dit helaas – maar begrijpelijk – naar 587.

Hopelijk zien we elkaar weer snel, maar nu is het even tijd voor een herbronning.

Leave a Reply