Auto Aqua brengt vernieuwde Smart ATO op de markt

Auto Aqua introduceert de Smart ATO Micro. Deze tweede generatie automatische waterbijvuller is de kleinste in de industrie. Het apparaat bezit bovendien een ingebouwde waterniveausensor. Het apparaat wordt dit weekend voorgesteld op vakbeurs MACNA.

Auto Aqua bracht twee jaar terug al een Automatic Top Off apparaat op de markt. Deze keer mikt het bedrijf echter op de mini-markt. De Smart ATO Micro is dan ook miniem, met een diameter van 20 millimeter, en een dikte van 15 millimeter.

Het volledige apparaatje is waterdicht. Gebruikers bevestigen het op het glas door een meegeleverde magneet. Wie een exemplaar koopt, krijgt alles om meteen aan de slag te gaan.

De Smart ATO Micro kost 89 euro.

One thought on “Auto Aqua brengt vernieuwde Smart ATO op de markt

Leave a Reply